Jan Bouwhuis de nieuwe aanwinst van BLiP Agency.

Bij BLiP voegen wij deze week een nieuwe boeker toe aan ons personeel, Jan Bouwhuis.

Velen van jullie zullen Jan kennen van zijn eerdere werk voor o.a. Various Artist en 3S. Jan Bouwhuis werkte eerder voor Just Frnds; een DIY distributiekanaal, creatief platform en kledingmerk als kapstok voor de ambitieuze projecten van bevriende artiesten. En stapte van daaruit door als stagiar Artist Liaison en Online Marketing van 3S Music Group. Na zijn stage begon hij onder de vlag van 3S Music Group de booking agency Various Artists en werkte daar als booking agent van een compact maar enorm ambitieus roster. Na 2 jaar Various Artist gaat Jan met een flinke knapzak vol ervaringen rijker het BLiP team in en zal hij als boeker actief zijn naast Marijn Westerlaken, Rachella Groen en Jeroen van den Bogert.
Jan gaat bij BLiP de komende maanden zijn roster verder opbouwen, een aantal acts waar hij meteen mee aan de slag gaat is Sjamsoedin, L'Enfant en Kid Flicks (deze laatste is ook te zien op Eurosonic).


Jan Bouwhuis de nieuwe aanwinst van BLiP Agency.