Arris Roordink vertrekt bij BLiP Agency

Per 1 januari vertrekt Arris Roordinks als compagnon uit BLiP Agency, Jeroen van den Bogert en Ronald Keizer gaan samen als compagnons verder. Hij gaat zich nog meer inzetten voor het ArtEZ Conservatorium in Enschede als docent popgeschiedenis, projectleider PAMM Productions, waar ze o.a het Booster Festival mee organiseren. Wij gaan Arris' input , visie en ideeën missen en wensen hem veel succes met al zijn mooie plannen. 

Een persoonlijke noot van Arris:

“Per 1 januari vertrek ik als compagnon uit BLiP Agency. Ik laat het bedrijf met veel vertrouwen in handen van Jeroen van den Bogert en Ronald Keizer. Ik ben ontzettend trots op wat we in een decennium bereikt hebben, en ik kijk er naar uit te zien wat zij in de komende jaren nog gaan bereiken zonder mij. De vrijgekomen tijd wil ik, naast mijn werk bij ArtEZ, gaan besteden aan het opbouwen van een bestaan met het luisteren naar, draaien van, lezen over, handelen in en vertellen en schrijven over mijn grote liefde: muziek. Dus zullen jullie me in de toekomst actief zien als DJ, docent, cursusleider, platenhandelaar, labelbaas, pophistoricus en schrijver.”