BLiP in the PARK | 13 & 14 Augustus

Dit weekend is het zover! 

Met BLiP bevolken we twee middagen het prachtige Vondelpark Openlucht Theater. Iedere middag 2 live bands en een dj. 

Op Zaterdag met BLiP Indiepark; Live Torii en Nairobi Golf Kid en een DJ set van Bella Hay

Zondag Ticket To The Tropics met live Dandana en Koffie en een dj-set van KC The Funkaholic.

13 augustus Indiepark

Deze editie zie je twee bands die bijzondere crossovers maken: psychedelische ritmische popvan Torii en new wave vermengd met een vleugje Afrovan Nairobi Golf Kid. 

Hét moment om nieuwe stijlen en jong talent te ontdekken. Naast twee veelbelovende bands, die komend najaar ook touren tijdens de Popronde, is ook DJ Bella Hay in the house! Van Linkin Park tot Park Life. Alle parkhits komen langs!

FACEBOOK EVENT

BLiP in the PARK  | 13 & 14 Augustus

14 augustus Ticket To The Tropics

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro.

Dandana bestaat uit 6  gasten uit Den Haag, die hun invloeden van over de hele wereld halen. Dat komt deels door hun verschillende roots: die variëren van punk, hiphop en dub tot rock en klassieke muziekKoffie is niet alleen een drank, maar sinds enige tijd ook een geluid. Een sound die staat voor Highlife uit Ghana en Nigeriaanse afrobeat vermengd met funk en groove.DJ KC The Funkaholic is sinds de jaren ’80 niet meer weg te denken uit het hoofdstedelijke uitgaansleven. Eerst als de man die de RoXY voltrok met soul, funk en house. Later ook als smaakmaker als het gaat om tropische feestjes.

FACEBOOK EVENT

BLiP in the PARK  | 13 & 14 Augustus