Boeboe
Boeboe
Boeboe
Boeboe
Boeboe
Boeboe
Boeboe
Boeboe
1 / 4

Boeboe

Bass Music, Netherlands
Booker: Rachella Groen
0031 (0)6-52020394 - rachella@blipagency.com
Territory: Europe
DJ/Producer Boeboe bracht in 2012 zijn debuut EP Act Stupid/Drop uit op een klein Japans label. Deze EP en nog een handvol gratis downloads op Soundcloud bleken genoeg om de aandacht te trekken van namen als Boemklatsch, FS Green, Full Crate, Guerilla Speakerz en Daedelus.

22Tracks was een early adopter van zijn materiaal en vroeg hem vervolgens om een productie te leveren voor hun eerste compilatiealbum 22Beats. Boeboe sloot zijn debutantenjaar af met een set in Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event.

Boeboe knalde 2013 in met een aantal bootlegs die viral gingen en een reeks officiële remixes voor o.a. Wouter Hamel, Boemklatsch, Krause, DJ Abstract en FS Green. Daarnaast bracht hij ook eigen materiaal uit op het toonaangevende Saturate Records en het Amsterdamse Basserk Records. Dit leverde positieve reviews op van DJ Mag NL, DJBroadcast, 3voor12, XLR8R, Magnetic Mag, DoAndroidsDance en vele blogs. Ook onder het publiek weet Boeboe de aandacht te trekken met optredens in nagenoeg elke venue. Niet alleen in Nederland, maar ook in Antwerpen, Gent, Praag, Hamburg en Berlijn vertegenwoordigd hij de Dutch Bass movement; Een stroming die een gezicht zal krijgen in de vorm van Doggtown, een collectief bestaande uit Guerilla Speakerz, GANZ, Subp Yao, BeauDamian en uiteraard Boeboe. Naast dit creatieve powerhouse ging de Lelystadse producer samenwerkingen aan met boekingskantoor BLiP Agency, management agency Bad Manor en publisher Imagem.

Eind 2013 deed Boeboe voor de tweede keer ADE aan, ditmaal met 2 boekingen op zak. Zusterconferentie Buma Rotterdam Beats nodigde hem uit voor een interview betreffende zijn verwachte internationale doorbraak in 2014. Een verwachting die zeker uit gaat komen, want naast een residency in het Zwolse Hedon, liggen er plannen met meerdere partijen voor een tour in de VS.

Booking Info

Booker

Rachella Groen
0031 (0)6-52020394
rachella@blipagency.com

Territory

Europe

Presskit

HISTORY

2017

2016

Melkweg
Amsterdam (NL)
Grow Festival
Almere
Simplon
Groningen (NL)
Zwarte Cross
Lichtenvoorde
Melkweg
Amsterdam (NL)
Arcade Eindhoven
Eindhoven

2015

Chicago Social Club
Amsterdam (NL)
Hunnerpark
Bevrijdingsfestival Limburg
Roermond
Luxor Live
Arnhem (NL)
Tuchthuis
Eindhoven
Noorderslag
Groningen
Tivoli De Helling
Utrecht

2014

Impakt Festival
Utrecht
Amsterdam Dance Event
Amsterdam
Club Storm
Eindhoven
Closing Party Design
Eindhoven
I Love Hiphop
Den Haag
Bevrijdingsfestival Groningen
Groningen
Paard van Troje
Den Haag
Club Stalker
Haarlem
NachBarSchaftBass
Berlin
Homemade #2
Groningen